Як проходять міжнародні перевезення катерів? Документи й дозвіл

Міжнародні перевезення катерів

– є досить складною категорією в перевезеннях, яка вимагає оформлення спеціальних документів і дозволів. Наприклад, міжнародне перевезення човнів і катерів вимагає дотримань цілого ряду процедур, в різних країнах особливості перевезення трохи відрізняються, але основні моменти загальні.

Для перевезення морського транспорту

Необхідно буде укласти: запиту на декларування, а також всіх необхідних сертифікатів, які докладно розповідають про вантаж.

Перед перевезенням рекомендуємо вам проконсультуватися у нас, бо вимоги до перевезення в різних країнах і між різними країнами можуть трохи відрізнятися. Завдяки консультації ви зможете впевнено почувати себе на митниці, знати свої права і зобов’язання.

Технічно, для перевезення катера або човна, потрібно використовувати тягач із спеціальним тралом, на якому можна зафіксувати вантаж.

Вибираючи трал необхідно орієнтуватися на габарити катера, в залежності від його розмірів і ваги необхідно вибрати трал з легкої, середньої, важкої і суперважкою вантажопідйомністю.

У тому випадку якщо ми маємо справу з важким катером понад 30 тонн рекомендуємо вам зупинити свій вибір на трал з важкої вантажопідйомністю укріплений додатковими осями.

Для безпечної та швидкої перевезення вантажу найкраще звернутися в нашу компанію. Ми доставимо катер, човен, яхту в будь-яку точку, швидко і якісно, ​​вам не потрібно буде оформляти незліченну кількість сертифікатів, дозволів, митної документації. Крім того, ви зможете дистанційно відстежувати перевезення, контролюючи всі етапи.

Перевезення морського транспорту (катери, човни, яхти) проходить в кілька етапів, в першому етапі ми оформляємо необхідну документацію, проводимо підготовку вантажу і погоджуємо маршрут між державами. Другим етапом йде перевезення вантажу, розв’язання всіх проблем і нюансів які виникають в дорозі. Третій етап це успішне портфоліо і щасливий замовник.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення