Негабаритне перевезення конструкцій і устаткуванняш

Ми не раз говорили про те як проходять перевезення різної негабаритної техніки, верстатів, і обладнання. Останнім часом також стало популярним влаштовувати пересувні ярмарки для різних свят, і якщо раніше ярмарок була набагато простіше, і перевозили виключно обладнання, то останнім часом стало дуже популярно збирати своєрідні конструкції, такі невеликі будиночки, обладнані всередині для приготування їжі і торгівлі.

Крім того, такі будиночки успішно використовуються в готелях, на різних турбазах і як невеликі кафетерії різних закладів.

Перевезення таких модульних будиночків

досить просте, але при цьому вимагає використання спеціального обладнання, наприклад тралів з тягачем.

Перевезення такого типу конструкцій досить проста і не вимагає особливих дозволів відмінних від перевезення техніки.

Для перевезення різних модульних будиночків досить дозволу на перевезення негабариту, в основному такі будиночки важать не особливо багато, отже використання тралів з високою вантажністю не потрібно.

При перевезенні такого роду конструкцій необхідно проконтролювати чи немає по шляху низьких мостів або дорожніх віадуків. Оптимальним варіантом для перевезення таких конструкцій стане звернися до фахівців з перевезення негабаритної техніки. Через те, що таке перевезення вимагає отримання спеціального дозволу про перевезення негабариту, розв’язання всіх питань по шляху проходження вантажу і безпечне перевезення вантажу замовнику.

При перевезенні модульних конструкцій, різних будиночків, звертайтеся до фахівців компанії Інтерфрахт, ми швидко і безпечно доставимо вантаж в точку доставлення.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення