Звернутися до фахівців? Або організувати перевезення самостійно?

Обратиться к специалистам? или организовать перевозку самостоятельно?

Міжнародні вантажні перевезення

це одна з найскладніших сфер перевезень, багато компаній займаються міжнародним доставленням вантажів по всьому світу практично всіма видами транспорту, що існує сьогодні.

Ми займаємося міжнародними автомобільними перевезеннями негабаритних вантажів, ця сфера є складною, бо особливості вантажу, особливості оформлення пакету документів і особливості самої перевезення лякає багато компаній.

Скажемо відразу, не ризикуйте організовувати перевезення негабариту самостійно, ми настійно рекомендуємо звернутися в компанію яка спеціалізується на міжнародні транспортні перевезення негабаритних вантажів. Чому? Все просто, для цього рекомендуємо розглянути наступні особливості міжнародних вантажоперевезень:

Для доставки негабаритного вантажу необхідно оформити спеціальний пакет документів, в кожній країні цей пакет відрізняється своїми особливостями, для уникнення проблем на митниці, всієї юридичної тяганини, рекомендуємо звернутися до фахівців

Для доставлення негабаритного вантажу необхідно використовувати трал і тягач певної марки, наприклад в Європу допускаються трактори марок Volvo і Scania, MAN.

Якщо вага негабаритного вантажу перевищує 44 тонни, то для перевезення необхідно розробляти спеціальний проєкт.

Перевезення негабаритного вантажу необхідно погоджувати з місцевою владою, бо бувають ситуацію, в яких є необхідність перекрити рух по тій чи іншій трасі, або проводити зміцнення мостів, і багато іншого.

Перевезення негабаритного вантажу, довжина якого перевищує 21 метр, повинна супроводжувати машина супроводу.

Міжнародні автомобільні вантажні перевезення

мають цілий ряд переваг і недоліків, але при цьому вони активно використовуються багатьма країнами. Настійно рекомендуємо при оформленні міжнародного перевезення, та й в самому процесі співпрацювати з командою професіоналів, це гарантує успішне доставлення вантажу.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення