Особливості перевезень сільськогосподарської техніки

Особенности перевозок сельскохозяйственной техники

Компанія здійснює перевезення сільськогосподарської техніки й різного об’ємного обладнання, даний тип перевезень негабаритних вантажів автомобільним транспортом є досить складним з технічної точки зору, але при цьому постійно популярний на ринку, незалежно від сезону, погоди або пори року.

Фахівці компанія Інтерфрахт здійснюють перевезення сільськогосподарської техніки будь-яких габаритів і ваги. Для перевезення сільгосптехніки використовують спеціальний трал, на такі трали є можливість установки додаткових кріплень для надійної фіксації вантажу, монтування або демонтування в залежності від типу вантажу бічних бортів. Крім того, ми спеціалізуємося на використанні тралів з різними типами заїзду, боковим, переднім і з можливістю верхнього навантаження вантажу.

Залежно від особливостей вантажу ми здійснюємо перевезення сільськогосподарської техніки згідно з усіма законодавчими і технічними вимогами.

Наприклад перевезення комбайна вимагає використання спеціального трала, з додатковими осями кріпленнями, в тому випадку якщо розміри комбайна перевищують 5 метрів у висоту і 8 метрів в ширину збирають спеціальну платформу з більшою вантажністю ніж у стандартного трала.

Перевезення трактора також вимагає дотримання певних норм, наприклад трактора можна перевозити виключно по трасах спеціального призначення. Ціна на перевезення трактора на ринку досить висока, для того, щоб не потрапити в халепу з вибором компанії і переплатити за транспортування негабариту рекомендуємо більш ретельно вивчити ринок і звертатися виключно до рекомендованих фахівців.

Є кілька загальних вимог перевезення будь-якої сільськогосподарської техніки:

  • По-перше, перевезення необхідно здійснювати по трасах спеціального призначення, з узгодженням маршруту з місцевою владою, а так само з можливим розглядом або зміцненням дорожніх конструкцій, навісних переходів, дорожніх мостів і багато чого іншого.
  • Друге, перевезення необхідно проводити з дотриманням швидкісного режиму, в такому випадку перевезення буде безпечною.

При необхідності організації перевезення сільськогосподарської техніки звертайтеся до фахівців компанії Інтерфрахт.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення