Особливості перевезення вантажів по Європі

Особенности перевозки грузов по Европе

Вантажоперевезення по Європейському союзу досить популярні і популярні, як і внутрішньореспубліканські перевезення вантажів. Доставлення негабаритного вантажу в Європу досить складний і багатогранний процес, який охоплює оформлення пакету документів, отримання необхідних дозволів для перевезення негабариту і звичайно ж сам процес перевезення вантажу.

Ще однією особливістю перевезення вантажів по Європі є те що нерезиденти Європи повинні отримувати дозвіл на в’їзд на територію європейських країн.

Фахівці команди Інтерфрахт мають спеціальну ліцензію на міжнародні перевезення вантажів.

Довіряти перевезення негабаритного вантажу європейським транспортним компаніям не завжди вигідно, бо ціни набагато вище, та й контроль над вантажоперевезенням здійснювати набагато складніше.

Крім того, ми не рекомендуємо звертатися в найближчі транспортні компанії до вашого будинку. На жаль на ринку представлена ​​далеко не одна недобросовісна компанія, тому перед тим як звернутися із замовником перевезення негабаритного вантажу по Європі рекомендуємо перед цим вивчити компанії представлені на ринку.

Крім того, транспортування негабаритних вантажів тралів вимагає отримання інвойсу або міжнародної товарно-транспортної накладної. Однією з основних особливостей перевезень вантажів по Європі є те що перевезення вантажів третіми особами фактично заборонена, якщо, наприклад перевезенням трактора з України в Італію буде займатися польська або болгарська або будь-яка інша компанія, їм буде потрібно оформлення дозволу СЕМТ, або ж доставлення вантажу неможлива.

Організація вантажоперевезення транспортної компанії охоплює кілька різних етапів, а саме організація, оформлення пакету документів, отримання дозволів, вантажоперевезення.

Вантажоперевезення по Європі досить популярні і популярні в Україні, хочете принести ваш вантаж швидко і безпечно? Наші фахівці вже готові до вантажоперевезення.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення