Перевезення обприскувачів, комбайнів і сівалок на тралі

Перевезення сільськогосподарської техніки

напередодні сезону стали активно користуватися попитом. Перевезти сівалку з широким спектром модифікацій, або доставити обприскувач замовнику з іншої країни, комбайни, розпушувачі та різна інша сільськогосподарська техніка є досить об’ємною і важкою. Звичайно можна спробувати перевезти сільськогосподарську техніку самостійно якщо техніка не самохідна, то причепом до трактора, але дана витівка досить небезпечна і недалекоглядна, бо самохідна техніка рухається повільно і не відповідає вимогам і нормам руху на дорозі.

Для таких негабаритних вантажниї перевезень необхідно використовувати спеціальні трали які варіюються за такими характеристиками.

Перше, за вантажністю трали зустрічаються легкої від 1 до 5 тонн, середньої від 5 до 20 тонн, важкої від 20 до 110 тонн, і суперважкій вантажопідйомності, понад 110 тонн. Слід розуміти що для різного типу техніки, і для різних її модифікацій слід використовувати різні трали, тобто наприклад для перевезення комбайна найкраще буде використовувати трал з важкої вантажопідйомністю, а ось для перевезення глибокорозпушувача або причіпного обприскувача вистачить і трала з легкою вантажопідйомністю.

Друга модифікація це вантажна висота трала, вона варіюється від високорамних становить висота яких від 1 до 1,5 метрів, низькорамних висота яких від 01, метрів до 0,9 метра і з заниженою вантажною висотою вони варіюються від 0,18 метра до 0,4 метра. Навантажувальна висота трала досить важлива в перевезеннях сільгосптехніки, чим нижче трал, тим легше буде перевезти вантаж оскільки слід враховувати особливості перевезення на дорозі, бо по дорозі нам можуть зустрічатися лінії електропередач, мости і різні споруди які обмежені по висоті.

І третя модифікація, про яку слід пам’ятати при перевезенні сільськогосподарської техніки це кількість осей на тралі, осі забезпечують вантажопідйомність трала, трали з легкої, середньої та важкої вантажопідйомністю мають від 2 до 9 осей, а ось трали з суперважкою вантажопідйомністю можуть мати набагато більше ніж 9 осей.

Окремо варто зауважити що:

для перевезення сільськогосподарської техніки найкраще використовувати трали з заднім заїздом, бо це просто і швидко.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення