Перевезення металопрокату по Україні

Перевезення металопродукції по Україні вимагає спеціальних дозволів і дотримань певних правил транспортування. Перевезення металопрокату забезпечує збереження металевої продукції від механічних пошкоджень.

Залежно від типу продукції та його розмірів металопрокат підрозділяється на кілька основних груп:

— малогабаритний метал, це в основному вироби з важких металів, чавунні, з метизів, бухти троса;

— металопрокат розмірністю до 6 метрів;

— мілкопрофільний прокат металу розмірністю від 6 до 14 метрів;

— крупнопрофільний і середньопрофільний прокат довжиною від 6 до 14 метрів;

— широкогабаритний листовий металопрокат, товщина якого перевищує 2 міліметри й довжина від 6 і більше метрів.

Автомобільне перевезення металопрокату

даних типів здійснюється в залежності від розмірності і ваги. Для перевезення негабаритного металопрокату, наприклад, той який перевищує довжину 6 метрів, або має негабаритну вагу, або ж є широко- або великогабаритним використовуються спеціальні платформи, обладнані для кріплення і фіксації металопрокату.

Для перевезення різних металевих виробів, що мають відношення до металопрокату, використовують спеціальні умови зберігання і перевезення.

Наприклад, сталевий прокат, швелери, і куточки перевозяться за профілями на дерев’яних підкладках, з підкладкою з дерев’яних прокладок. Сталеві канати або дроти, дріт намотаних в барабани або бухти, загорнуті у папер, який ізолює вологу й ізольованими від попадання вологи, пилу, бруду і так далі. Малогабаритний металопрокат, наприклад, гайки, болти, шайби, заклепки тільки у вкладеними в ізольовану від вологи й бруду тару.

Варто пам’ятати, що перевезення будь-якого металопрокату вимагає не тільки відповідності всім законодавчим нормам, а й технічних приписів, які включають в себе кріплення вантажу, забезпечення його збереження і так далі. Перевезення металопрокату по Україні потрапляє під розділ 42 Правил перевезення вантажів, і вимагає оформлення спеціальних документів і дозволів.

При перевезеннях негабаритного вантажу, такого як металопрокат, наша компанія надає послуги з оформлення всієї необхідної документації та перевезення прокату по Україні або ж за її межі.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення