Перевезення негабариту, що потрібно знати замовнику?

Перевозка негабарита, что нужно знать заказчику?

Бажаєте досить безпечне і швидке вантажоперевезення? Є сумніви в обраній фірмі вантажоперевезень? Рекомендуємо вам ознайомитися з наступною інформацією, ми розповімо все що необхідно вам знати про перевезення негабаритного вантажу.

Під поняття негабаритного вантажу потрапляють вантажі які не потрапляють під загальноприйняті стандарти. Всі негабаритні вантажі можна поділити за кількома параметрами:

  • негабарит по ширині, під це поняття потрапляють перевезення металоконструкцій, і різних вантажів ширина яких перевищує 2,5 метра
  • негабарит по висоті, під цю характеристику потрапляють вантажі, висота яких перевищує 4 метри
  • негабаритні вантажі, довжина яких перевищує 20 метрів
  • негабаритні вантажі по вазі, їх маса перевищує 5 тонн

Транспортні перевезення вантажів будь-яких типів мають свої особливості, негабаритні перевезення не є винятком. Так в кожній країні є свої особливості з перевезень, але є ті, які обов’язкові для всіх.

Перше, негабариті перевезення по складних ділянках траси здійснюються зі швидкістю 20 кілометрів на годину.

Другий момент, на звичайному ділянці траси швидкість перевезення негабаритного вантажу становить 60 кілометрів на годину.

Третій момент, послугу перевезення негабаритного вантажу автотранспортом здійснює трал, трали між собою також мають певну класифікацію. Вони відрізняються за вантажопідйомністю, бувають стандартні, укріплені і з надвисокою вантажопідйомністю, крім того окремо можна використовувати спеціальні платформи, якщо вага вантажу перевищує 100 тонн. Трали можуть бути з бічним, заднім і верхнім навантаженням, а також поділяються за кількістю осей. Вибір трала безпосередньо взаємопов’язаний з вашим вантажем і особливостями його перевезення.

При необхідності перевезення негабаритного вантажу рекомендуємо звернутися до фахівців команди Інтерфрахт, ми допоможемо вам визначиться з типом трала для вашої вантажоперевезення, форматом навантаження і вартістю вантажоперевезення.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення