Перевезення обладнання і верстатів — як проходить?

Перевезення великовагового обладнання, наприклад верстатів є досить популярною для різних великих і дрібних підприємств і заводів.

Для такого перевезення необхідно оформлення паперів з описом всіх габаритів і технічних характеристик, а також підготовки. Процес підготовки до перевезення охоплює кілька етапів.

Перший етап це підготовка до перевезення, вона охоплює оцінку великовагового вантажу, його габарити, кількість і вагу, вибір і підготовка транспорту. У випадках з перевезенням великовагового обладнання необхідно вибирати, а іноді навіть збирати трали з посиленим каркасом і спеціальними кріпленнями для фіксації вантажу під час перевезення. Далі проходить розробка маршруту, і отримання всіх необхідних дозволів для транспортування.

Розробка маршруту та оформлення дозволів необхідні у випадках перевезення великовагового вантажу, бо іноді доводиться проводити перекриття доріг, розбір ліній електропередач або навіть зміцнення мостів.

У випадках якщо перевезення є міжнародною в етап підготовки включається також оформлення всіх необхідних документів, узгодження маршруту з владою і звичайно ж відповідність усім вимогам.

Другим етапом є вже сам процес перевезення негабаритного вантажу, навантаження устаткування на трали з використанням вантажної спецтехніки та фіксування вантажу.

І третій етап укладає в себе доставлення і розвантаження негабаритного вантажу.

Розбирати такий вантаж як верстати і різне обладнання потрібно в тих випадках якщо це їх конструктивні частини. Тобто різні бункери, кожухи, дверцята і так далі, завдяки демонтажу вийде провести транспортування обладнання безпечно і швидко.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення