Перевезення екскаваторів частинами

Перевозка экскаваторов частями

Проектні вантажні перевезення є досить популярним типом перевезень, в тих випадках коли потрібно, наприклад доставити техніку для будівельних або сільськогосподарських робіт, з перевезення цехів, виробничих ліній і так далі.

В такій ситуації розглянемо саме проектне перевезення екскаваторів. Для перевезення такої об’ємної будівельної техніки необхідно використовувати спеціально зібрані трали. Конструкція має укріплений каркас, додаткові амортизатора для пом’якшення будь-яких несподіванок в дорозі, так же на тралах встановлені спеціальні осі і кріплення для надійної фіксації екскаваторів.

Проєктне перевезення екскаваторів охоплює кілька етапів.

Перший — це аналіз всієї наданої інформації для організації перевезення, прорахунок ваги для визначення потрібного тягача і трала, аналіз точок навантаження і розвантаження вантажу.

Другий етап містить в собі підготовку всієї необхідної документації, отримання дозволів та узгодження маршруту якщо перевезення є міжнародною або якщо потрібно перекриття руху по маршруту, розбір електроліній, або проїзд через місто.

Третій етап містить в собі саме перевезення, з навантаженням і розвантаженням у відповідних точках.

І четвертий етап містить в собі відмінне портфоліо від задоволеного замовника.

Перевезення екскаваторів є досить складним вантажним перевезенням внаслідок великої ваги і габаритів, а проектне перевезення, що поєднує в собі перевезення декількох екскаваторів, стає для деяких компаній нездійсненним завданням. Але не для нас.

В одному з наших проектів ми займалися перевезенням п’яти екскаваторів з Норвегії в Україну.

Завдання було досить непросте, бо вага 1 екскаватора варіювався від 25 до 35 тонн, наша команда професіоналів впоралася із завданням на ура завдяки ретельному плануванню даної операції.

Розрахувати перевезення

Інші новини

Scroll to top

Заповніть заявку і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для прорахунку вартості замовлення